Nørresundby VVS tilbyder totalentreprise, hvor vi varetager hele byggeprocessen fra start til slut. Sammen med vores dygtige og loyale underleverandører sørger vi for at følge dit byggeprojekt til dørs til aftalt tid.

Gennem hele processen sørger vi for at have en god dialog med kunden, da det i sidste ende er den enkelte kunde, der skal være glad og tilfreds – både med det færdige resultat og processen som helhed.

Vejledning og arbejde vi står inde for

Vi vejleder og tager ansvar under hele processen: fra økonomisk budgettering og koordinering med underleverandører til vejledning i de bedste materialer og løsninger for netop dit projekt. En entrepriseløsning, der i sidste ende kan spare dig for mange penge. Vores mål er at få de bedste materialer og håndværksmæssige kvaliteter hjem til dig, som vi kan stå inde for og kender.

Personlig og loyal service

Totalentreprise er en god løsning for dig, som ønsker en veludført og effektiv byggeproces, hvor du kan finde tryghed i, at resultatet bliver 100 procent i orden. Vi lægger stor vægt på en personlig og loyal service.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Ønsker du vores hjælp og vejledning til dit projekt er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 20 77 79 99, via e-mail info@nrsb-vvs.dk eller udfyld vores formular, og få et uforpligtende tilbud på opgaven.